4.2.12

Sing-along


Lørdag 16. juni kl. 21.00 på Pillarguri kafé, Otta. Inngang: kr. 150,- / 100,- (medlemmer/ studenter/trygdete)

Tradisjonen tro synger vi sommeren inn i teltet på Pillarguri. Møt opp i god tid; det er kamp om de beste plassene! Syng av hjertens lyst med Ole Jonny og bandet. Vi stiller som vanlig med teksthefter.

Ole Jonny Bekkemellem - sang, gitar
Vidar Hoel - keyboards
Morten Graff - gitar
Tor Arne Tofte -  bass
Ole Erik Bjørnstadhaugen - trommer

Ønskereprise med DE söderVISA


Lørdag 12. mai kl. 21.00 på Norlandia Otta hotell. Inngang: kr. 200,- / 150,- (medlemmer/studenter/ trygdete)

Da styret diskuterte hvilke artister som skulle inviteres tilbake i anledning femårsjubileet, var valget enkelt. DE söderVISA fra Stockholm har begeistret et tallrikt publikum og vil veldig gjerne tilbake til det "trevliga" publikummet på Otta. Bandet har spesialisert seg på å framføre "det mesta och det bästa" av den geniforklarte visesangeren Cornelis Vreeswijks sanger. De fem musikerne tilsetter en solid dose blues og jazz til visene, men kan også framføre "smekande visor och blodtörstig samba".

Bandet gjør stor lykke overalt de spiller, og har et voksende publikum her i Norge. Liker du gode viser, eller kanskje du foretrekker "skitig jazz og blues"? Eller kanskje du vil ha en lørdagskveld med et godt glass og musikk med trøkk? Gå ikke glipp av DE söderVISA!

Stefan Robsén, sang og gitar
Mats Jonsson, bass
Tobias Nilsson, trommer og kor
Peter Söderström, gitar og kor
Jakob Swanberg, saksofon

Hør smakebiter her.
Se også her.

1.2.12

Hovedøen Social Club


Otta samfunnshus (det gamle kulturhuset) lørdag 14. april kl. 21.00. Inngang kr. 250,-/200,- (medlemmer/studenter/trygdete)

Hovedøen Social Club er kjent for å lage cubanske versjoner av norsk populærmusikk av ikke helt ny dato. Denne usannsynlige fusjonen mellom Havana og Norsktoppen/Grand Prix/VG-lista har gjort at nordmenn over det ganske land trekker på smilebåndet og kjenner det rykker i dansefoten.

Gruppa ble grunnlagt av pianisten, komponisten og arrangøren Sverre Indris Joner (Tango for 3, La Descarga, Electrocutango m.fl.) til Melafestivalen i Oslo 2007. Med seg har han et glimrende lag av cubanske og norske musikere.  Sangeren Sergio Gonzalez (La Descarga) har vært med hele tiden og gir med sin sjarm og ikke helt prikkfrie norskuttale gruppa mye av dens særpreg. På trommer og timbales finner man Jose Antonio Moreaux Charon. Han bor i København og har bakgrunn fra blant annet Afro Cuban All Stars. Rytmeseksjonen kompletteres med Eduardo Cedeño (La Descarga) på congas.De to unge talentene Erik Eilertsen på trompet og Ole Marius Melhuus på bass kompletterer laget

Det høres sprøtt ut, men dette er ganske enkelt livlig og fengende dansemusikk. I det hele tatt er Hovedøen Social Club noe av det mest sjarmerende jeg har hørt på lenge.
Svein Andersen, Aftenposten

Med andre ord et stjernelag som skjebnen har plassert på våre breddegrader for å utbre sofistikert polyrytmikk i de nordiske land.
Latinfestivalen i Trondheim

Sergio Gonzalez – vokal
Erik Eilertsen - trompet
Sverre Indris Joner – piano
Ole Marius Melhuus - bass
Jose Antonio Moreaux Charon – perkusjon
Eduardo Cedeño – perkusjon

Salsakurs

Otta samfunnshus (det gamle kulturhuset) fredag 13. april kl. 18.00-20.00 og lørdag 14. april kl. 10.00-12.00 og 13.00-15.00. Kursavgift kr. 200,-/150,- (medlemmer/studenter/trygdete). Pakkepris kurs + konsert: kr. 400,-/300,-.

Den perfekte oppvarmingen til konserten med Hovedøen Social Club: salsakurs med Ottas egen salsadronning, Marlén Péres Sagdalen! Kurset er åpent for alle og krever ingen forkunnskaper. Mellom øktene på lørdag blir det tilbud på karibisk lunsj i kafeen.

Påmelding til Truls Gjefsen, tlf. 416 80 491 / tgjefsen@bbnett.no innen 10. april.
 


Årsmøte

Søndag 11. mars kl. 17.00 på Norlandia Otta hotell.
Vi avholder årsmøte i forkant av konserten med Marit Sandvik/Øystein Norvoll duo. Vanlige årsmøtesaker. Frist for innmelding av saker til årsmøtet: 17. februar.