28.4.09

Vemodig vakkert med Dag Arnesen trio

Otta kulturhus onsdag 13. mai kl. 20.00. Inngang kr. 200,- / 150,- (medlemmer og studenter)
Trioens album ”Norwegian Song” 1 og 2 har tatt publikum med storm. Nærmere 15 000 solgte av førsteplaten og hyllest fra norsk og utenlandsk presse bekrefter suksessen. ”Norwegian Song” ble prestisjefullt nok kåret til en av de beste CD-utgivelsene i 2007, uansett genre, av Asias største og mest respekterte avis ”South China Morning Post”. I kåringen var de i godt selskap med blant andre Robert Plant/Alison Kraus, Radiohead, Herbie Hancock, Neil Young og Bruce Springsteen.
Dag Arnesen, Terje Gewelt og Pål Thowsen har i flere tiår vært regnet som noen av de fremste på sine instrumenter her i Norge og har opparbeidet seg stor anerkjennelse internasjonalt - blant annet gjennom samarbeid med flere av verdens ledende jazzmusikere. Dag Arnesen ”Norwegian Song” har turnert både i Norge og utlandet, og trioen er mye etterspurt.


Et musikalsk skattkammer [...] Resultatet er en perlefangst av poetiske, varme og lyriske tonebilder av edel gehalt.
Bergens Tidende (terningkast 6)

Historisk gode innspillinger

Dagens Næringsliv

Dei to «Norwegian Song»-albuma er det beste som er gjort hos oss i denne tradisjonen.
Dagsavise
n

Musikken er tidløs i seg sjøl og måten Arnesen, Gewelt og Thowsen har forvalta denne arven er intet mindre enn strålende. Dette er musikk som vil bli stående i tiår framover.
Nettavisen

Dag Arnesen, piano
Terje Gewelt, bass
Pål Thowsen, trommer

Hør smakebiter her.

Ingen kommentarer: