28.11.10

Kåre Nymark jr. Band

Fredag 25. februar kl. 21.00 på Norlandia Otta hotell. Inngang kr. 200,- / 150,- (medl. / stud. / trygda) 

Kåre Nymark jr. er en særegen og spennende jazztrompetist som vi husker som leder av Ytre Suløens jassensemble på Otta i fjor. Aktiviteten spenner over et bredt spekter av stilarter. Inspirasjonen fra mange turer til New Orleans og et bluespreget uttrykk er alltid til stede, kombinert med en åpen og tidløs tilnærming til jazz-tradisjonen.

Bandet så dagens lys i anledning åpningskonserten på Ungjazz 2009 i Ålesund. Både øveprosessen og konserten ble så bra og morsom at Kåre Nymark jr. fikk lyst til å spille mer med disse musikerne. Musikken er hardtsvingende melodisk jazzmusikk, med referanser både til hard bop, gospel, blues, afrikansk og karibisk musikk, og New Orleans. Alle låtene er originalkomposisjoner av Nymark.

Atle Nymo overbeviste med glitrende tenorspill med Roger Johansen Group på Otta i fjor vår. Jørn Øien og Andreas Bye ga Staffan William-Olsson tett følge i Blue Sonic Fuel her høsten 2009. Nytt navn for oss er Kristoffer Kompen, som trass i sin unge alder har spilt i svært mange sammenhenger. Han mottok Statkrafts Young Star-stipend på Oslo jazzfestival 2010. Jens Fossum er svært aktiv i jazzmiljøet i Oslo og har levert svingende komp i mange ulike sammenhenger.

Kåre Nymark jr. - trompet 
Atle Nymo - tenorsaksofon
Kristoffer Kompen - trombone
Jørn Øien - piano
Jens Fossum - kontrabass
Andreas Bye - trommer

Hør smakebiter her.

Årsmøte

Vi avholder årsmøte i forkant av konserten den 25. februar, kl. 20.00 på Norlandia hotell, møterom B. Vanlige årsmøtesaker. Frist for å sende inn saker: 11. februar. Det vil foreligge innstillinger til alle verv innen møtet.

Ingen kommentarer: