1.2.12

Hovedøen Social Club


Otta samfunnshus (det gamle kulturhuset) lørdag 14. april kl. 21.00. Inngang kr. 250,-/200,- (medlemmer/studenter/trygdete)

Hovedøen Social Club er kjent for å lage cubanske versjoner av norsk populærmusikk av ikke helt ny dato. Denne usannsynlige fusjonen mellom Havana og Norsktoppen/Grand Prix/VG-lista har gjort at nordmenn over det ganske land trekker på smilebåndet og kjenner det rykker i dansefoten.

Gruppa ble grunnlagt av pianisten, komponisten og arrangøren Sverre Indris Joner (Tango for 3, La Descarga, Electrocutango m.fl.) til Melafestivalen i Oslo 2007. Med seg har han et glimrende lag av cubanske og norske musikere.  Sangeren Sergio Gonzalez (La Descarga) har vært med hele tiden og gir med sin sjarm og ikke helt prikkfrie norskuttale gruppa mye av dens særpreg. På trommer og timbales finner man Jose Antonio Moreaux Charon. Han bor i København og har bakgrunn fra blant annet Afro Cuban All Stars. Rytmeseksjonen kompletteres med Eduardo Cedeño (La Descarga) på congas.De to unge talentene Erik Eilertsen på trompet og Ole Marius Melhuus på bass kompletterer laget

Det høres sprøtt ut, men dette er ganske enkelt livlig og fengende dansemusikk. I det hele tatt er Hovedøen Social Club noe av det mest sjarmerende jeg har hørt på lenge.
Svein Andersen, Aftenposten

Med andre ord et stjernelag som skjebnen har plassert på våre breddegrader for å utbre sofistikert polyrytmikk i de nordiske land.
Latinfestivalen i Trondheim

Sergio Gonzalez – vokal
Erik Eilertsen - trompet
Sverre Indris Joner – piano
Ole Marius Melhuus - bass
Jose Antonio Moreaux Charon – perkusjon
Eduardo Cedeño – perkusjon

Salsakurs

Otta samfunnshus (det gamle kulturhuset) fredag 13. april kl. 18.00-20.00 og lørdag 14. april kl. 10.00-12.00 og 13.00-15.00. Kursavgift kr. 200,-/150,- (medlemmer/studenter/trygdete). Pakkepris kurs + konsert: kr. 400,-/300,-.

Den perfekte oppvarmingen til konserten med Hovedøen Social Club: salsakurs med Ottas egen salsadronning, Marlén Péres Sagdalen! Kurset er åpent for alle og krever ingen forkunnskaper. Mellom øktene på lørdag blir det tilbud på karibisk lunsj i kafeen.

Påmelding til Truls Gjefsen, tlf. 416 80 491 / tgjefsen@bbnett.no innen 10. april.
 


Ingen kommentarer: