28.7.10

Hva kommer nå...?

Foto: Sara Moutinho
Søndag 12. desember kl.17.00 i Otta kulturhus. Inngang: kr. 100,- / 50,- (medl. / barn / stud. / trygda)

Hovedmålgruppe: barn 3-12 år + voksne

"Hva kommer nå…?" er en flerkunstnerisk forestilling med improvisasjon som fellesnevner. Her kan og skal barna, publikum og kunstnerne påvirke det som skal skje der og da – både lyd, bilde og historier – en interaktiv stund i improvisasjonens tegn! Gjennom å bruke de ulike kunstartene i front med vekslende hovedfokus, vil forestillingen være innom pantomime, teatersport, sanger fra Eldbjørgs barnerepertoar, melodier som barna ønsker seg der og da og er med på, historier som barna er med og bestemmer hvor skal gå med mer.

Eldbjørg Raknes har lang erfaring med barneproduksjoner, både på cd og på scenen, som “Det bor en gammel baker” (konserter 1994-2004, CD 1999), “Små sanger mest i det blå” (konserter 2002-2007, CD 2005), “På Kloss Hold” og sist forestillingen ”LUX” med premiere i 2009.

Overalt hvor de opptrer, inviterer gruppa med en lokal gjest i forestillingen. Hos oss vil hele bygdas Ole Jonny Bekkemellem, musiker, skuespiller og revyartist, kaste seg ut i ablegøyene sammen med de profesjonelle! 

Konserten inngår i en turné støttet av Kunstløftet, Fond for utøvende kunstnere og Norsk jazzforum.  

Eldbjørg Raknes - stemme, live sampling og diverse
Eirik Hegdal - saksofon og diverse
Pekka Stokke - videokunst
Frode Eggen - skuespiller, historieforteller
Marianne Thallaug Wedset - lysdesign
Tor Breivik - lyddesign
Gjesteartist: Ole Jonny Bekkemellem 

Ingen kommentarer: