21.10.12

Christianssand Ensemble med kor

Søndag 18. november kl. 18.00 i Otta kulturhus. Inngang kr. 250,-/200,- (medl./stud./trygd.) + avgift. Forhåndssalg: Sel kommune, tlf. 61 70 07 00.

La dere ikke forvirre av navneskiftet: Christianssand Ensemble er identisk med Christianssand String Swing Ensemble, som satte Otta kulturhus på hodet i september i fjor. Nå kommer de igjen, like virtuose, energiske og humørfylte - og med et stort kor i ryggen!  

Christianssand Ensemble ble startet i 1999, og er etter tretten år i den gode galskapens tegn nå ettertrykkelig satt på kartet som en grensesprengende bidragsyter på den norske livescenen. Dette gjennom utstrakt turnevirksomhet over hele landet, samt turnering i Norden, Russland og Argentina.

Live de Lange
Christianssand Ensemble er et helakustisk band, men arrangører og publikum tyr til rockemetaforene når de skal beskrive opplevelsen av en konsert med ensemblet: En hardtslående energiutladning, med en nesten fryktinngytende intensitet, inkludert et nøye utvalgt repertoar som spenner over mer eller mindre hele det siste hundreårets musikk-historie. Bestillingsverket "Etterskjelv" fikk anmelderne til å hente fram de helt store ordene på jazzfestivalen Canal Street i Arendal i sommer.

Gjennom årene har ensemblet samarbeidet mye med lokale kor. På denne konserten får de følge av et stort prosjektkor med deltakere fra hele Østlandet, ledet av den unge og dyktige dirigenten Live de Lange. Er du interessert i å være med i koret, kontakt mayulmo@hotmail.com. 

Sjølv taklampane svingar, i et lokale stint av begeistring over Christianssand String Swing Ensemble
Stavanger Aftenblad

Complete musicians with lots of energy on stage
BBC World

Overbevisende uttrykk i et kompakt og utadvendt band
La Nacion, Argentina
 
Miguel Emilio D. Steinsland – vokal
Per Einar Watle – gitar
Jarle Storløkken – gitar
Brynjar Rasmussen – klarinett
Marius Tobias Hoven – trombone
Eirik Are Oanæs Andersen – kontrabass
Live de Lange - korinstruktør, dirigent

Masse lesestoff, videoer og lydeksempler finner du her.

Ingen kommentarer: