4.1.10

Hallelujazz!

Tricia Boutté og Ytre Suløens jass-ensemble med stort prosjektkor under ledelse av Per Oddvar Hildre, søndag 30. mai kl. 17.00 i Ottahallen. Inngang: kr. 200,- / 150,- (medlemmer / studenter / trygdete) / familiebillett kr. 500,-

Med over hundre aktører på scenen må vi over i et stort lokale - da er det plass til et stort publikum også! Vi tror at dette blir intet mindre enn vårens store happening, konserten du må få med deg for ikke å være helt utenfor...

Ytre Suløen har siden starten i 1973 vært et av Norges mest populære jazzband, spesialister som de er på swingende New Orleans-jazz. Det er ikke uten grunn at bandmedlemmene er utnevnt til æresborgere av New Orleans!

Fra den byen kommer også Tricia Boutté. Hun har en mangslungen karriere innen mange sjangrer. Blant de utallige stjernene hun har opptrådt sammen med, kan nevnes så ulike artister som Aretha Franklin, Ziggy Marley, Marilyn Manson (!) og Public Enemy.

Per Oddvar "Prots" Hildre er hele Norges "trollmann med kor". Hans egne kor, SKRUK og Det norske kammerkor, gjorde i sin tid korsang in i alle lag av befolkningen. Han farter jorda rundt i korsangens tjeneste og er kjent som en svært inspirerende seminarholder.

Forhåndssalg: Parken tobakk, Otta.

Tricia Boutté vokal 
Jens Arne Molvær klarinett
Kåre Nymark jr. – trompet
Jan Inge Melsæter – trombone
Morten Gunnar Larsen – piano
Einar Aarø – banjo
David Gald – tuba
Ottar Anderson - trommer
Per Oddvar Hildre - kordirigent 
 

Ingen kommentarer: